KYLPYHUONEEN REMONTTI TAKUUTYÖNÄ

KYLPYHUONEREMONTTI VANTAA JA UUSIMAA

Monivistar Oy tarjoaa laadukkaat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit aina ammattitaidolla ja aikataulussa. Meillä on vuosien vankka työkokemus sekä alan uusin tietotaito, joten voit huoletta luottaa kylpyhuoneremontin ja saunaremontin meidän käsiimme. 

Tarjoamme kodin remontit (mm. kylpyhuoneremontti ja saunaremontti) alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa. Toteutamme lisäksi paljon kylpyhuone- ja saunaremontteja myös taloyhtiöille Avaimet käteen -periaatteella, putki- ja sähkötyöt mukaan lukien. Tutustu laajoihin referensseihimme kylpyhuone- ja saunaremonttien osalta.

PYYDÄ TARJOUS

UNELMIESI KYLPYHUONE AVAIMET-Käteen palveluna

Sauna- ja kylpyhuoneremotit tulee aina teettää ammattilaisella, jotta lopputulos olisi kerralla onnistunut ja toimiva. Huolellinen suunnittelu ja pohjatyö takaavat onnistuneen lopputuloksen. Jokainen sauna- ja kylpyhuoneremontti suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Asennamme kaikkien merkkien saunat. Vahvassa yhteistyössä Harvian kanssa olemme asentaneet lukuisia erilaisia Harvian saunoja. Olipa kyse sitten vain kylpyhuoneen pienestä ehostuksesta tai saunan lauteiden vaihdosta, kenties isommasta remontista tai kokonaisvaltaisesta urakasta – ota yhteyttä. Olemme valmiita remontoimaan myös sinun kotisi.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti mm. alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.  Näin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kylpyhuoneen ja saunan, jotka miellyttävät sinua sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan vuosien ajan.

SAUNAREMONTIN ERI VAIHEITA

Aloitus

Lämpöeristys

Panelointi

Lauteiden asennus

Valmis sauna

Valmis sauna


MYÖS HAASTAVAT KOHTEET
TYYLIKKÄÄSTI JA AMMATTITAIDOLLA
PYYDÄ TARJOUS

SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTTI Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Edullinen saunaremontti tai kylpyhuoneremontti mm. alueella Vantaa, Helsinki, Espoo,  Hyvinkää, Inkoo, Hanko, Järvenpää, Kauniainen, Karkkila, Kerava,Loviisa, Mäntsälä, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo,  Tuusula, Siuntio, Vihti ja koko Uusimaa.