ASIAKKAAT

SIJOITTAJAT:

Tarjoamme sijoitusasuntojen remontteja sijoittajille, mikä mahdollistaa paremman vuokratuoton / myyntivoiton. Sijoitusasunnon remontissa tehdään ensisijaisesti mahdollisimman näkyvä muutos myytävään / vuokrattavaan asuntoon mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Tarjoamme ilmaisen arvion eri vaihtoehdoista, missä remonttiin sijoitetun pääoman tuotto on kaikista suurin.

 

KULUTTAJILLE:

Tarjoamme rakennus-, remontti-, sekä rappauspalveluitamme lisäksi myös yksityisille kotitalouksille. Työn suuruudella ei ole väliä, toteutamme niin pienet kuin suuretkin tilaukset aina ammattitaidolla ja aikataulussa!

 

TALOYHTIÖILLE:

Tarjoamme palveluitamme myös taloyhtiöille. Toteutamme vuosittain paljon kylpyhuone- ja saunaremontteja taloyhtiöille Avaimet käteen -periaatteella, putki- ja sähkötyöt mukaan lukien.

 

Meidän kautta järjestyvät myös suunnittelu, valvonta, sekä kaikki LVIS -ja sähkötyöt. Lisäksi toteutamme julkisivujen rappaukset!

PYYDÄ TARJOUS!

TILAA ILMAINEN ARVIOINTI PAIKAN PÄÄLLÄ!

Tarjoamme kotien, taloyhtiöiden ja sijoitusasuntojen remontit mm. alueella : Uusimaa: Espoo, Vantaa, Helsinki,  Hyvinkää, Inkoo, Hanko, Järvenpää, Kauniainen, Karkkila, Kerava,Loviisa, Mäntsälä, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo,  Tuusula, Siuntio ja Vihti.

 

Lisäksi palvelemme koko Etelä-Suomen alueella!

© 2015 Monivistar Oy