KYLPYHUONEREMONTTI JA SAUNAREMONTTI AMMATTITAITOISESTI MONIVISTARILTA!

Monivistar Oy tarjoaa laadukkaat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit aina ammattitaidolla ja aikataulussa! Meillä on vuosien vankka työkokemus sekä alan uusin tietotaito, joten voit huoletta luottaa kylpyhuoneremontin ja saunaremontin meidän käsiimme!

 

Kylpyhuone- ja saunaremontit tulee aina teettää ammattilaisella, jotta lopputulos olisi kerralla onnistunut ja toimiva! Huolellinen suunnittelu ja pohjatyö takaavat onnistuneen lopputuloksen. Jokainen kylpyhuoneremontti ja saunaremontti suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palvelemme mm. alueella Helsinki-Espoo-Vantaa ja koko Etelä-Suomi! Näin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kylpyhuoneen ja saunan, jotka miellyttävät sinua sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan vuosien ajan!

 

Tarjoamme kylpyhuone- ja saunaremontit sekä yrityksille, että yksityisille kotitalouksille! Toteutamme paljon kylpyhuone- ja saunaremontteja myös taloyhtiöille Avaimet käteen -periaatteella, putki- ja sähkötyöt mukaan lukien.

 

Tutustu esimerkkilaskelmaan asunnon remontista, kun mietit kokonaisvaltaisempaa remonttia!

 

Monivistar Oy on SunSaunan valtuutettu asentaja.

 

Olipa kyse sitten vain kylpyhuoneen pienestä

ehostuksesta tai saunan lauteiden vaihdosta,

kenties isommasta remontista tai kokonaisvaltaisesti

urakasta - ota yhteyttä! Olemme valmiita

remontoimaan myös sinun kotisi!

PYYDÄ TARJOUS!

TUTUSTU REMONTTIPALVELUIHIMME:

KEITTIÖREMONTTI

MAALAUSTYÖT JA TAPETOINTITYÖT

TILAA ILMAINEN ARVIOINTI PAIKAN PÄÄLLÄ!

Tarjoamme sauna- ja kylpyhuoneremontti, sekä huoneistoremonttipalvelut mm. alueella : Uusimaa: Espoo, Vantaa, Helsinki,  Hyvinkää, Inkoo, Hanko, Järvenpää, Kauniainen, Karkkila, Kerava,Loviisa, Mäntsälä, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo,  Tuusula, Siuntio ja Vihti.

 

Lisäksi palvelemme koko Etelä-Suomen alueella!

© 2015 Monivistar Oy