HUONEISTOREMONTIT TOIMITUSTAKUULLA!

REMONTIT TOIMITUSTAKUULLA!

Monivistar Oy on remontointi- ja saneeraustöiden ammattilainen. Toteutamme huoneistoremontit toiveidesi mukaan joko kokonaisurakkana Avaimet käteen -periaatteella, tai osaurakkana - juuri niin kuin haluat! Remonttipalveluitamme ovat mm. sauna- ja kylpyhuoneremontti, keittiöremontti, sekä maalaus- ja tapetointipalvelu.

 

Huoneistoremontti kannattaa aina. Se nostaa asunnon arvoa ja lisää asumisen mukavuutta ja viihtyvyyttä. Jo pienellä pintaremontilla saadaan usein ihmeitä aikaan.

 

Kun haluat nostaa myytävän asuntosi hintaa, kannattaa teettää "pakettiremontti". Tarjoamme paketin, joka sisältää perusremontin sopimuksen mukaan esim. laminaattilattian vaihdon, pintojen maalauksen sekä kylpyhuoneen ja saunan pintojen uusinnan. Tutustu esimerkkilaskelmaan asunnon remontista!

 

Tilaa ilmainen arvio ja kysy tarjousta pakettiremontista!

 

Meidän kauttamme saat myös:

  • Suunnittelijan apua,
  • Märkätila suunnitelu-, ja valvonta,
  • LVIS ja sähköasennukset(työt)

 

Olipa remontointitarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä! Remontoimme kotisi mielellämme!

PYYDÄ TARJOUS

Tarjoamme huoneistoremontti ja rakennuspalvelut mm. alueella: Uusimaa: Espoo, Vantaa, Helsinki,  Hyvinkää, Inkoo, Hanko, Järvenpää, Kauniainen, Karkkila, Kerava,Loviisa, Mäntsälä, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo,  Tuusula, Siuntio ja Vihti.

 

Lisäksi palvelemme koko Etelä-Suomen alueella!

© 2015 Monivistar Oy